Voodoo Entertainment
Ladataan...

Voodoo Rock 2023 -festivaali tänä vuonna Liedossa

Viime vuonna alkunsa saanut Voodoo Rock -spektaakkeli ottaa tänä vuonna muodokseen yhden päivän kestävän festivaaliriennon Liedossa heinäkuisena lauantaina 22.7.2023.

Tapahtuman aloittaa komeaan tapaan 1990-luvun legenda, mm. kappaleistaan ”Armotonta menoa” ja ”Railakas ilta Venetsiassa (DippaDai)” tunnetuksi tullut, Kalevankadun laulava talonmies, Sepi Kumpulainen.

Sepi Kumpulainen Voodoo Rockissa
Sepi Kumpulainen nähdään vuoden 2023 Voodoo Rockissa.

Muina esiintyjinä mukana nähdään esim. super-suosittu Luuvitonen, nouseva rock-ilmiö Mistolan Lasiset Linnut, metalliyhtye Worldburn ja suomiräppääjä Helppo J. Tarkemmat tiedot esiintyjistä löydät festivaalin kotisivuilta. Tapahtumaa isännöi ja emännöi kaksi yllätysjuontajaa!

Tapahtumapaikkana toimii kesäisin kukkaan puhkeava farmiympäristö Mannin Navetta. Paikalla on DBTL-tason esitystekniikka, päälava sijaitsee ulkona ja pienempi klubilava sisällä. Tapahtumassa on anniskelu ja ruokaa on myös tarjolla. Festivaali on K-18.

Ennakkolipunmyynti on käynnissä Tiketti.fi:ssä edulliseen 20€ (+ palvelumaksu 2,50€) hintaan. Portilta ostettuna lipun hinta on 29.00€.

Lisätietoja löydät Facebookista ja festivaalin kotisivuilta ja lisää infoa ilmestyy tapahtuman lähestyessä.

Armotonta menoa!

Voodoo Entertainment

Muita uutisia


Uutiset arkistossa

Selaa arkistoa, jos haluat lisää tai etsit jotain tiettyä uutista.