Nightwishin maailmankiertue Suomeen 2023

Nightwish esiintyy Suomessa ensi kesäkuussa. Yhtyeen kaksivuotisen Human Nature -kiertueen toistaiseksi viimeinen Suomen konsertti järjestetään lauantaina 17. kesäkuuta 2023 Vaasassa.
Nightwish Suomessa 2023

Nightwish, yksi kaikkien aikojen kansainvälisesti menestyneimmistä suomalaisista yhtyeistä, esiintyy Suomessa ensi kesäkuussa. Yhtyeen kaksivuotisen Human Nature -kiertueen keikka järjestetään lauantaina 17. kesäkuuta 2023 Vaasassa. Kyseessä on yhtyeen toistaiseksi viimeinen konsertti Suomessa.

Vuonna 1996 perustetun, sinfonista metallia soittavan Nightwishin tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Nemo, Sleeping Sun, Storytime, Wish I Had An Angel, Amaranth sekä Noise.

Nightwish Suomessa 2023

Nightwishin rumpalina on vuodesta 2014 lähtien toiminut vaasalainen Kai Hahto. Hän tekee kotiseutudebyyttinsä yhtyeen kanssa Human Nature -kiertueen päätteeksi vuonna 2023. Lavalla nähdään myös laulaja Floor Jansen, kosketinsoittaja ja johtohahmo Tuomas Holopainen, multi-instrumentalisti Troy Donockley, kitaristi Emppu Vuorinen ja basisti Jukka Koskinen. Human Nature -kiertue alkoi heinäkuussa 2021 ja huipentuu kesäkuussa 2023 järjestettävään suureen stadionkonserttiin.

”Tätä on odotettu ja yritetty pitkään saada onnistumaan eri tahojen kanssa, mutta nyt se on vihdoin mahdollista. Olihan jo aikakin, sillä viimeksi yhtye on esiintynyt Vaasassa Rantarockissa vuonna 2001. Yleensä Vaasasta täytyy aina lähteä johonkin, mutta nyt voin polkaista stadionille vaikka pyörällä kotipihasta. Tästä tulee hieno tapahtuma!”,

iloitsee Nightwish-yhtyeen rumpali Kai Hahto.

Vaasan Lemonsoft-stadionille mahtuu 11 200 ihmistä. Konsertin odotetaan myyvän loppuun ja rikkovan aiemman 6 000 kävijän ennätyksen. VIP-lippuja myydään noin 1000 kappaletta normaalien lippujen lisäksi.

Liput tulevat myyntiin ensi viikon maanantaina 10.10.2022 klo 9:00. Konsertti on kokonaisuudessaan ikärajoitettu K18, mikä tarkoittaa, että koko stadionalue katsomoineen ja kenttäalueineen on yhtä tarjoilualuetta.

Lähde Nordic Live Productions Oy

Mistä Voodoo tunnetaan...

😊

Sinun tarpeesi keskiössä

Saat sitä mitä tarvitset.

👌

Suoraselkäistä toimintaa

Ei turhaa kikkailua.

🥳

Toimitamme tunnelmaa

Ei pelkkää nuoteistalukua.

👔

Ammattitaitoiset artistit

Ei hämyisiä pillipiipareita.

🤝

Sanamme pitää

Voit luottaa meihin.

💯

Et pety.

Markkinoiden laajin tyytyväisyystakuu.

💰

Esiintyjät arvossa

Tuotto kohdistuu tekijöille.

😉

Reipas hyväntuulisuus

Ei kyynistä rahat pois -mentaliteettia.

Aiheeseen liittyvää

Tilaa Voodoo-uutiskirje

Scroll to Top