Nyt lähtee! Mistolan Lasiset Linnut ja ”Koneet Käy” -single

Mistolan Lasiset Linnut julkaisee kesäsinglen "Koneet Käy" perjantaina 7.7. Samalla bändi juhlistaa siirtymistään Lil' Beast Records -levy-yhtiön talliin.
Koneet Käy -Suomirock-single

Mistolan Lasiset Linnut on yhtye, jonka yhteydessä voidaan puhua uuden aallon Suomirockin paluusta. Nyt yhtye on julkaissut uuden singlen, joka kantaa nimeä ”Koneet Käy”.

Mistolan Lasiset Linnut @mistolanlasisetlinnut julkaisee kesäsinglen ”Koneet Käy” perjantaina 7.7. Samalla bändi juhlistaa siirtymistään Lil’ Beast Records -levy-yhtiön talliin. Koneet käy -kappale on sävellykseltään bändin yhteisjamin tuotosta.

”Biisi kertoo ystävästäni ja videon pääosan esittäjästä Juffi Reposesta. Juffi erehtyi valittamaan minulle, ettei pysty nukuttamaan pientä poikaansa öisin, kun mopopojat päristelevät hänen ikkunansa alla. Juffihan on itse vanha motoristi, joten päätin tehdä tästä vähän kieli poskessa yliromantisoidun rokkitekstin Meat Loafin hengessä”,

Juhani Mistola selventää.

Suomirockin uusi sukupolvi

Mistolan Lasiset Linnut on turkulaiskitaristi Juhani Mistolan sooloprojekti, jonka yhteydessä voidaan hyvinkin puhua uuden aallon Suomirockin paluusta.

Keväällä 2021 perustettu yhtye on ehtinyt julkaisemaan jo viisi singleä ja tuorein julkaisu ”Palataan paratiisiin” on soinut myös Yle Radio Suomen taajuuksilla. Orkesteri valmistelee parhaillaan debyyttialbumiaan.

Tämä suomirockin eri ilmansuuntiin pyrähtelevä lintuparvi saattaa tarjoilla boogierockia, hippiprogea, keskiolutjazzia tai valsseja. Bändi itse nimeää vaikutteikseen mm. Ratsian, SIGin, Popedan ja Jussi Hakulisen.

Omien sanojensa mukaan ”myöhäisherännäistä” singer-songwriter Juhani Mistolaa säestää yhtyeessä moneen taipuva rokkibändi, jonka kokoonpano on Juhani Mistola (laulu/kitara/mandoliini/koskettimet,), Simppa Willberg (basso/laulu), Lassi Luukkainen (rummut/laulu) ja Matti Kuuppo (kitara/mandoliini/taustalaulu).

Koneet Käy

”Miehet vanhenee mutta koneet käy! Sävellys taas syntyi treeniksellä bändin yhteistyönä kun biisit loppuivat. Sääntönä oli ettei saa käyttää enempää kuin kolmea sointua. Lopputulos kuulostaa kutakuinkin Popedalta ja hyvä niin”,

Mistola jatkaa.

Koneet Käy -kappaleesta on julkaistu myös edustava musiikkivideo.

Videon on ohjannut ja käsikirjoittanut televisiosta ja lehdistä tuttu Kimmo Muttilainen ja siinä esiintyy laulaja/malli/näyttelijä Tanja Tanita Sundell, Juffi Reponen ja lapsitähti Minoel.

Voit buukata yhtyeen esiintymään täältä Voodoo Entertainment -ohjelmatoimiston kautta.

Voodoo Entertainment

Mistä Voodoo tunnetaan...

😊

Sinun tarpeesi keskiössä

Saat sitä mitä tarvitset.

👌

Suoraselkäistä toimintaa

Ei turhaa kikkailua.

🥳

Toimitamme tunnelmaa

Ei pelkkää nuoteistalukua.

👔

Ammattitaitoiset artistit

Ei hämyisiä pillipiipareita.

🤝

Sanamme pitää

Voit luottaa meihin.

💯

Et pety.

Markkinoiden laajin tyytyväisyystakuu.

💰

Esiintyjät arvossa

Tuotto kohdistuu tekijöille.

😉

Reipas hyväntuulisuus

Ei kyynistä rahat pois -mentaliteettia.

Aiheeseen liittyvää

Tilaa Voodoo-uutiskirje

Scroll to Top