Voodoo Entertainment
Ladataan...

Voodoo myöntää rahat takaisin -takuun Atomic Berriesin tilaajille

27.10.2021

Nykypäivänä netti kuhisee eri näköisiä, kokoisia ja hintaisia esiintyjiä. Osa heistä on liikkeellä leppoisasti kaljarahojen perässä, toisen ääripään liikuttaessa, ilman muuta hyvin öljyttyjä, ammattilaisrattaitaan ainoastaan asiakkaan hammasta purren pulittaman kovan valuutan edessä.

Runsaudenpulasta johtuen voi olla vaikea valita juuri omiin tarpeisiin, toiveisiin ja budjettiin sopivaa esiintyjää. Vanha totuus pitää tässäkin paikkansa: mikäli jotain on tarjolla poikkeuksellisen halvalla, voi se olla liian hyvää ollakseen totta. Suurempia seteleitä toiminnastaan pyytävien esiintyjien voisi ainakin kuvitella hankkineen jo kannuksensa, ja palkkatoiveensa, kovalla työllä ja tämän työn hioneen esiintymistaidot rutiinilla loistavaksi. Mutta kumpi näistä pitäisi valita?

Tässä kohtaa Voodoo Entertainment siirtyy sinua vastaan puolimatkaan. Yrityksen missiona on tukea pienempiä artisteja ja auttaa heitä saavuttamaan heille laatunsa puolesta kuuluva markkina-asema. Esiintyjävälityksemme tarjonta koostuu juuri näistä budjettikelpoisista valioryhmistä ja uskomme heidän toimintaansa on vankkumaton. Toki listoilta löytyy myös suurempia paukkuja tykinlaukauksista pitäville.

Atomic Berries tykittää mukaansatempaavaa teknopoppia
Atomic Berries on nouseva elektronisen tanssimusiikin ilmiö. Live-esiintymisissä lavalla vierailee extrana usein mm. sähkökitaran vinguttajia.

Suurimpana luottamuksenosoituksena Voodoo on myöntänyt eräälle sen esiintyjistä, Atomic Berriesille, täyden tyytyväisyystakuumandaatin. Kyseessä on täyden skaalan rahat takaisin -takuu kaikille Atomicin tilaisuuteensa buukkaaville, niin uusille kuin vanhoillekin asiakkaille. Jos et, siis mistä syystä tahansa, ole tyytyväinen yhtyeen toimittamaan energiseen showhun, sinulta ei veloiteta kokemuksesta shillinkiäkään.

Mitä valinnanvaikeuteen tulee, Voodoo Entertainmentin kanssa asioidessasi sinulle välitetään ainoastaan laadukkaaksi varmistettuja Voodoo-perheen tasapuolisia jäseniä. Ongelmaksi saattaa kuitenkin nousta se, että esiintyjävälityksemme kattaa tällä hetkellä ainoastaan Varsinais-Suomen.

Mikäli etsit esiintyjää muualle tai haluat enemmän vaihtoehtoja, Voodoon palveluihin kuuluu myös oma kaikille artisteille avoin VoodooLive.fi -esiintyjärekisteri. Rekisterin kautta voit olla yhteydessä suoraan muusikoihin, joita on löydettävissä Suomen joka kolkasta.

Kun siis kaipaat intohimosta tekemiseensä palavaa esiintyjää, järkibudjetilla, suoraselkäisellä palveluasenteella ja ensikäden opastuksella, tiedät mistä valintaa ensitöikseen kannattaa alkaa etsiä.

– Mike Van Dola, Voodoo Entertainment

Muita uutisia


Uutiset arkistossa

Selaa arkistoa, jos haluat lisää tai etsit jotain tiettyä uutista.

Ajankohtaista