Voodoo Entertainment
Ladataan...

Emotion Zine vastaanottaa pientenkin bändien musiikkia arvosteluihin

27.08.2021

Emotion Zine -kulttuurijulkaisu vastaanottaa lukijoidensa tuottamaa musiikkimateriaalia. Lehti kirjoittaa: ”Mikäli musiikkisi aiheuttaa meissä minkäännäköisiä tuntemuksia, kirjoitamme siitä arvostelun, joka julkaistaan näillä sivuilla. Musiikkiteokset käsitellään saapumisjärjestyksessä, joten älä jää jalkoihin vaan toimi heti!”

Saimme yhteyden Emotion Zine -julkaisun päätoimittajaan Mike Van Dolaan ja hän kommentoi lehden arvostelupalvelua näin:

”Yksi tän Zinen kantavista voimista on se, että me ei katota ketään alaspäin. Muissa julkaisuissa sun nimen pitää olla komeillu vaikka minkä lehtien lööpeissä tai ainakin massiivinen fanittajakunta pitää löytyä netistä, ennen kuin sun biisien suuntaan edes vilkastaan.

Meillä Emotion Zinessä ei kunnioiteta auktoriteetteja. Mä sanon ainoostaan, että For Those About To Rock – I Salute You! Kyllä se näin on. Eli olit sitten rokkari, poppari, hevari, punkkari, konemusan väsääntäjä tai jotain sen ulkopuolelta, niin message on tämä. Hoida se pakettis kuntoon ja lykkää nettiin. Sitten linkki parin kuvan kera tulemaan osoiteessa emotionzine.fi ja pian sä oot otsikoissa.

Ja ei ne otsikot mitään, mutta kokeneen musiikkiparran mielipiteitä voi olla oman artistillisen kehittymisenkin takia joskus hyvä kuunnella. Ja näin sä saat sitä palautetta. Ketään ei lytätä tai murskata, joskaan ei myös nuoleskella. Tarkoitus on tuottaa asiallista jälkeä.”

— Emotion Zine -lehden päätoimittaja, Mike Van Dola

Nyt vaan kaikki kynnellekykenevät paukuttamaan materiaalia Emotion Zinen laariin. Katsotaan kauanko tätä menoa kestää, ennen kuin pojat pistävät out of order -kyltin luukulle. Linkki suoraan palveluun on tässä.

Haha, peace!

Muita uutisia


Uutiset arkistossa

Selaa arkistoa, jos haluat lisää tai etsit jotain tiettyä uutista.

Ajankohtaista