Voodoo Entertainment
Ladataan...

Tarina Voodoo Entertainmentin takana

Kuinka Voodoo-ilmiö sai alkunsa

Mike oli ujo nuorukainen. Syrjäänvetäytyneisyytensä takia hänen oli vaikea löytää uusia kavereita. Harrastuneisuus musisoinnin parissa oli yksi harvoista keinoista, joka toi hänelle uusia tuttuja.

Poikkeuksen hiljasuuteen tekivät juhlat. Juhlissa hän nautti perisuomalaiseen tapaan alkoholia – mitä enemmän sen parempi. Tällöin hän muuttui puheliaammaksi ja kykeni rohkeasti lähestymään muita ihmisiä. Jotakuinkin niitä samoja henkilöitä, joiden kanssa hän arjessa oli tekemisissä.

Näin ollen juhlista muodostui erityinen asia hänen elämässään. Se tarkoitti rentoutta, hauskanpitoa, sosiaalista kanssakäymistä ja synergiaa. Hän suorastaan rakasti näitä tilaisuuksia, joissa sai vaihtaa vapaalle ja asettua toisenlaiseen rennon sosiaaliseen rooliin.

Johtuen tästä erityissuhteesta juhliin, hän alkoi kiinnostua niiden järjestämisestä. Toiminta nojasi laajalti kontakteihin ja kommunikointiin. Toimiessaan elementissään bileaiheiden äärellä, hänen itseluottamuksensa kasvoi ja hänestä muodostui hetki hetkeltä rohkeampi ja sosiaalisempi, jopa ilman alkoholia. Musiikkiharrastuksen parissa hän oli tutustunut useisiin artisteihin ja yhtyeisiin. Näin ollen hyvin luonnollisesti hän ryhtyi toimintaan, joka välitti musiikkia kaiken tyyppisiin juhlatilaisuuksiin. Voodoo Entertainment oli syntynyt.

Tänäkin päivänä Mike jatkaa yrityksen keulassa ja toteuttaa intohimoaan, hyvien bileiden edistämistä. Voodoo toimii esiintyjävälityksen lisäksi artistien toimintaa kokonaisvaltaisesti edistävänä levy-yhtiönä, merchandise-tavaran kauppiaana ja kirjakustantamona. Mainittakoon, että tästä kaikesta huolimatta, menovesi maistuu Mikelle hyvin myös edelleen!

Hyvien bileiden puolesta,
Voodoo Entertainment

Yhteistyössä

Emotion Zine
SOA ry
Levykauppa Äx
Utopia Turku

Ota yhteyttä

Toimi ajoissa!

Suosittelemme ottamaan yhteyttä ajoissa, jotta tilaisuuteesi sopivaa esiintyjiä ei ole vielä varattu. Parhaat päivät viedään päältä ensimmäisenä. Lomakkeen lähettäminen on tiedustelu, ei varaus. Palaamme asiaan jatkon osalta.

Ajankohtaista