Tarina Voodoo-ilmiön takana

Kuinka Voodoo Entertainment sai alkunsa…

Mike oli ujo nuorukainen. Syrjäänvetäytyneisyytensä takia hänen oli vaikea löytää uusia kavereita. Harrastuneisuus musisoinnin parissa oli yksi harvoista keinoista, joka toi hänelle uusia tuttuja.

Poikkeuksen hiljasuuteen tekivät juhlat. Juhlissa hän nautti perisuomalaiseen tapaan alkoholia – mitä enemmän sen parempi. Voodoo Entertainmentin johtaja Mike Van Dola Tällöin hän muuttui puheliaammaksi ja kykeni rohkeasti lähestymään muita ihmisiä. Jotakuinkin niitä samoja henkilöitä, joiden kanssa hän arjessa oli tekemisissä.

Näin ollen juhlista muodostui erityinen asia hänen elämässään. Se tarkoitti rentoutta, hauskanpitoa, sosiaalista kanssakäymistä ja synergiaa. Hän suorastaan rakasti näitä tilaisuuksia, joissa sai vaihtaa vapaalle ja asettua toisenlaiseen rennon sosiaaliseen rooliin.

Johtuen tästä erityissuhteesta juhliin, hän alkoi kiinnostua niiden järjestämisestä. Toiminta nojasi laajalti kontakteihin ja kommunikointiin. Toimiessaan elementissään bileaiheiden äärellä, hänen itseluottamuksensa kasvoi ja hänestä muodostui hetki hetkeltä rohkeampi ja sosiaalisempi, jopa ilman alkoholia. Musiikkiharrastuksen parissa hän oli tutustunut useisiin artisteihin ja yhtyeisiin. Näin ollen hyvin luonnollisesti hän ryhtyi toimintaan, joka välitti musiikkia kaiken tyyppisiin juhlatilaisuuksiin. Voodoo Entertainment oli syntynyt.

Tänäkin päivänä Mike jatkaa yrityksen keulassa ja toteuttaa intohimoaan, hyvien bileiden edistämistä. Voodoo People Oy toimii esiintyjävälityksen lisäksi artistien toimintaa kokonaisvaltaisesti edistävänä levy-yhtiönä ja merchandise-tavaran kauppiaana. Mainittakoon, että tästä kaikesta huolimatta, menovesi maistuu Mikelle hyvin myös edelleen!

Scroll to Top