Voodoo Entertainment
Ladataan...
4 out of 5


Aina hyvä fiilis.

Starling on omistautunut soittamaan hyvän fiiliksen pop/rock-musiikkia. Sekä paritanssiva yleisö että varsinaiset bilehileetkin viihtyvät hyvin Starlingin pyörityksessä.

Bändi pitää majaansa Piikkiössä ja matkustelee ympäri Varsinais-Suomea soittaen hääjuhlissa, yllätyspippaloissa, pubeissa ja baareissa.

Vinkki

”Erinomainen valinta esim. kun tarvitset cover-bändiä häihin.”


#häät #bilebändi #coverit #tunnelma #monitoimiyhtye #bileet #hyvämeininki #toivelaulut

Fanikaupasta

Aidot ja alkuperäiset Starling-fanituotteet löydät verkkokaupastamme. Nyt voit tukea suosikkiasi myös pukeutumalla tyylikkäästi!

Osta Starling fani-t-paita

Starling-logolla varusteltu t-paita unisex-mallina eli sopii niin miehille kuin naisille.

20€ / kpl

Osta kaupasta


Rasvattu cover-kone

Yhtyeellä ei ole omia kappaleita, vaan ohjelmisto koostuu tarkoitukseen parhaiten sopivimmista cover-kappaleista – aina CCR:n ja Rainbowin super-hiteistä Irinaan ja PMMP:hen. Siis erittäin pätevää ohjelmistoa perinteisen kaavan kautta vietettäviin juhliin!

Myös triona!

Jos esim. tilasyistä kaipaat pienimuotoisempaa yhtyettä, on Starlingilla tarjota juuri tähän tarkoitukseen rakennettu kahden kitaran ja yhden laulajan kokoonpano.

Simppeliä ja toimivaa!

Mielenrauhaa!

Rahat takaisin -takuu kaikista esiintyjistämme.

Palvelu johon voit luottaa

Voodoo Entertainment takaa edustamiensa artistien laadun. Kun varaat artistin Voodoon kautta, tulet olemaan tyytyväinen tuloksiin.

Haluamme, että olet tyytyväinen palveluumme, ja jos et ole, palautamme rahasi.

Tyytyväisyystakuun ansiosta asioiminen kanssamme on turvallista. Sekä uudet että vakiintuneet asiakkaamme tilaavat Voodoolta live-musiikkia aina luottavaisin mielin.

– Voodoo Entertainment

Yhteistyössä

Emotion Zine
SOA ry
Levykauppa Äx
Utopia Turku