Voodoo Entertainment
Ladataan...
DJ Project Red esiintymään
4 out of 5

Project Red -artisti-DJ

Project Red on hard dance -genreihin keskittynyt artisti-DJ, joka välittää toiveittesi mukaisia bilesettejä. Ohjelmisto sovitaan makusi mukaan, kuitenkin pysyen DJ:n omalla tyylialalla.

Viimeaikoina hurjaa nostetta maailmalla saanut hard dance -musiikki pitää sisällään mm. seuraavia genrejä: hardstyle, rawstyle, hardcore ja frenchcore.

Toiveittesi mukaan DJ pitäytyy vain yhdessä näistä tai rakentaa koko tapahtuman draaman kaarta säätelevän ohjelman; alkaen alun rauhallisemmasta popituksesta, päättyen loppuillan rankempaan ja nopeatahtisempaan frenchcore-tulitukseen.

Lupaus

”Valitsitpa Project Redin missä muodossa tahansa, yksi asia on varma – energiaa juhlissasi riittää!”


Raakaa energiaa

Valitsitpa Project Redin missä muodossa tahansa, yksi asia on varma – energiaa juhlissasi riittää!

Bilettäjien valinta

Jos suunnittelet juhlia, joihin osallistuu runsaasti bilehileitä ja muuta tanssivaa väkeä, on Project Red viihdyttäjänä pomminvarma valinta.


#frenchcore #rave #hardcore #DJ #reivit #omatbiisit


Buukkaa nyt!

”Bilettäjien valinta nro. 1”

Mielenrauhaa!

Rahat takaisin -takuu kaikista esiintyjistämme.

Palvelu johon voit luottaa

Voodoo Entertainment takaa edustamiensa artistien laadun. Kun varaat artistin Voodoon kautta, tulet olemaan tyytyväinen tuloksiin.

Haluamme, että olet tyytyväinen palveluumme, ja jos et ole, palautamme rahasi.

Tyytyväisyystakuun ansiosta asioiminen kanssamme on turvallista. Sekä uudet että vakiintuneet asiakkaamme tilaavat Voodoolta live-musiikkia aina luottavaisin mielin.

– Voodoo Entertainment

Ota yhteyttä

Toimi ajoissa!

Suosittelemme ottamaan yhteyttä ajoissa, jotta tilaisuuteesi sopivaa esiintyjiä ei ole vielä varattu. Parhaat päivät viedään päältä ensimmäisenä. Lomakkeen lähettäminen on tiedustelu, ei varaus. Palaamme asiaan jatkon osalta.

Ajankohtaista