Voodoo Entertainment
Ladataan...
Tilaa Project Red
4 out of 5

Project Red -artisti-DJ

Vauhdikkaamman menon ystävät huomio!

Suomen nouseva frenchcore-tähti Project Red, oikealta nimeltään Milko on osa Voodoon artistivalikoimaa!

Vaikka kyseessä on vielä kohtuullisen tuore nimi omassa skenessään, on hänen musiikkinsa löytänyt jo tiensä satojentuhansien corepäiden sydämiin ympäri maailmaa.

Milko hyppäsi kuuntelijan asemasta melodisen frenchcoren tuotannon maailmaan vuonna 2019 ja on sittemmin jäänyt sille tielleen.

”Valitsitpa Project Redin missä muodossa tahansa, yksi asia on varma – energiaa juhlissasi riittää!”


Raakaa energiaa

Jos et ole vielä törmännyt Project Rediin, niin viimeistään nyt on aika tutustua miehen tuotantoon ja varmistaa tapahtumaasi sanoinkuvaamaton energian määrä tekemällä buukkaus jo tänään!

Bilettäjien valinta

Jos suunnittelet juhlia, joihin osallistuu runsaasti bilehileitä ja muuta tanssivaa väkeä, on Project Red viihdyttäjänä pomminvarma valinta.


#frenchcore #rave #hardcore #DJ #reivit #artisti


Tilaa Project Red esiintymään


Buukkaa nyt!

”Bilettäjien valinta nro. 1”

Mielenrauhaa!

Rahat takaisin -takuu kaikista esiintyjistämme.

Palvelu johon voit luottaa

Voodoo Entertainment takaa edustamiensa artistien laadun. Kun varaat artistin Voodoon kautta, tulet olemaan tyytyväinen tuloksiin.

Haluamme, että olet tyytyväinen palveluumme, ja jos et ole, palautamme rahasi.

Tyytyväisyystakuun ansiosta asioiminen kanssamme on turvallista. Sekä uudet että vakiintuneet asiakkaamme tilaavat Voodoolta live-musiikkia aina luottavaisin mielin.

– Voodoo Entertainment

Ota yhteyttä

Toimi ajoissa!

Suosittelemme ottamaan yhteyttä ajoissa, jotta tilaisuuteesi sopivaa esiintyjiä ei ole vielä varattu. Parhaat päivät viedään päältä ensimmäisenä. Lomakkeen lähettäminen on tiedustelu, ei varaus. Palaamme asiaan jatkon osalta.

Ajankohtaista