Voodoo Entertainment
Ladataan...

Osa 2. – Aloita visualisoimalla juhlasi

Juhlien suunnittelu on kovaa työtä. Visualisoimalla haluamasi lopputuloksen voit varmistaa, että tapahtumasta tulee juuri sellainen kuin haluat.

Visualisointi on tehokas työkalu, joka voi auttaa sinua juhlien ja tapahtumien suunnittelussa. Kun visualisoit jonkin tilanteen, luot aivoihisi mielikuvia, jotka auttavat sinua kuvittelemaan itsesi kyseiseen skenaarioon.

Visualisointi

Visualisointi on helppo aloittaa, mutta vaatii harjoittelua, jos haluat tulla taitavaksi siinä. Visualisoi ihanneskenaariosi yksityiskohtaisesti, kaikki sen osatekijät mukaan lukien. Kirjoita sitten yksityiskohdat taululle. Lopuksi ripusta visiotaulusi näkyvään paikkaan, jotta voit palata siihen aina, kun tarvitset inspiraatiota.

Tätä tekniikkaa voidaan käyttää minkä tahansa tapahtuman, kuten häiden, syntymäpäivien, valmistujaisten jne. suunnitteluun.

Seuraavaksi yritä kuvitella itsesi kuhunkin rooliin tapahtuman aikana. Mitä sanoisit vieraille? Miltä sinusta tuntuisi? Nämä kysymykset voivat auttaa sinua kuvittelemaan tapahtuman mielessäsi. Kun olet tehnyt tämän, voit visualisoida koko tapahtuman mielessäsi.

Jos sinulla on mielessäsi jokin tietty teema, katso kuvia kyseisestä teemasta ja katso, inspiroivatko ne sinua. Katso verkossa julkaistuja kuvia ja mieti, saatko idean siitä, mitä voisit tehdä. Yritä kuvitella lopputulos ja mieti sitten, miten kaikki sopii yhteen kokonaisuutena. Katso, löydätkö esimerkkejä jostain vastaavasta, joka on tehty aiemmin.

Tapahtuman yksityiskohtien läpikäyminen mielessäsi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, sillä visualisointi on voimakas alitajunnan työkalu, joka auttaa meitä toteuttamaan sen, mitä ajattelemme eniten.

Kirjoita ylös asiat, jotka jäävät mieleesi. ”Seinät on maalattava uudelleen. Valaistusta on parannettava, ja lamppuja pitäisi olla enemmän. Ihmisten on voitava kävellä vapaasti kompastumatta tavaroihin.”

Ennen kuin aloitat, varmista, että tiedät tarkalleen, miltä haluat juhlasuunnitelmasi näyttävän. Kerää kuvia, jotka inspiroivat sinua, ja kokoa ne yhteen paikkaan.

Visualisointi on tärkeä osa onnistunutta juhlasuunnittelua. Visualisoimalla tapahtumasi etukäteen voit tehdä listoja ja keksiä luovia ideoita, jotka auttavat sinua järjestämään kaiken suurta päivää varten. Se auttaa myös asettamaan kaiken oikeaan perspektiiviin, jotta järjestämisprosessi ei ole ylivoimaista tai stressaavaa.

Jos haluat järjestää juhlat, aloita visualisoimalla jo tänään!

Muita uutisia


Uutiset arkistossa

Selaa arkistoa, jos haluat lisää tai etsit jotain tiettyä uutista.

Ajankohtaista