Osa 8. Tapahtumapaikan valmistelu

Juhlapaikkaa järjestettäessä on syytä miettiä tilan kokoa, tavaroiden asettelua sekä juhlien teemaa ja värimaailmaa.

Juhlapaikkaa järjestettäessä on syytä miettiä tilan kokoa, tavaroiden asettelua sekä juhlien teemaa ja värimaailmaa. Esimerkiksi trooppisen teeman luomiseksi voit asetella tapahtumapaikalle palmuja ja rantapalloja.

Huomioi myös valaistus, sillä erilaiset valaisimet voivat luoda erilaisia tunnelmia. Esimerkiksi ylävalaistuksella voidaan kiinnittää huomiota tiettyihin huoneen osiin tai koristeisiin, kun taas jousivalot voivat saada huoneen tuntumaan lämpimältä ja viihtyisältä.

Juhlapaikkaa järjestettäessä on tärkeää miettiä, miten tila virtaa, ja asettaa huonekalut ja koristeet niin, että vieraat voivat liikkua tilassa helposti ja miettimättä kulkureittejä.

Tämä tarkoittaa, että ihmiset voivat istua, keskustella ja syödä vaivatta pöytien, tuolien ja kulkureittien välillä. Lisäksi voi olla syytä varata erillinen paikka esiintyjää varten. Maksimoi vieraiden viihtyvyys ottaen samalla huomioon asetelmien käytännöllisyys.

Nyt on tullut aika ottaa käyttöön hankitut koristeet ja vuokrattavat esineet ja laitteet. Varmista, että laitteet on asennettu turvallisesti noudattamalla myyjän antamia ohjeita.

Lopuksi on aina hyvä idea käydä juhlapaikka läpi ennen juhlia, jotta voit varmistaa, että kaikki on kunnossa ja että viime hetken ongelmia ei ole ilmaantunut.

Katso seuraavaksi: Ruoan ja juomien valmistelu

Aiheeseen liittyvää

Mehu soittaa Juicea pe 10.11.

Perjantaina Mehu soittaa Juicea Helsingissä. Paikkana ravintola Pallogrilli Laajasalossa, eikä maksa mittään, tervetuloa! Soitot noin 22 alkaen.

Tilaa Voodoo-uutiskirje

Scroll to Top