Voodoo Entertainment
Ladataan...
Voodoon juhlaopas

Osa 7. Laadi luettelo tehtävistä asioista

Tehtäväluettelo on tärkeä työkalu järjestelmällisessä suunnittelutyössä. Sen avulla pyritään varmistumaan, että kaikki tarvittava työ on tehty, eikä mitään vahingossa unohdeta.

Kaikki ennen juhlia, juhlien aikana ja niiden jälkeen tehtävät asiat tulee listata tähän luetteloon.

Tehtäviin voi kuulua vieraslistan laatiminen, kutsujen lähettäminen, menusta ja juomista päättäminen, laitteiden ja koristeiden vuokraaminen, juhlapaikan järjestäminen ja siivoaminen juhlien jälkeen.

On tärkeää jakaa tehtävät pienempiin, helpommin hallittaviin osakokonaisuuksiin, ja antaa jokaiselle vaiheelle deadline. Tämä auttaa pitämään juhlien organisoinnin aikataulussa, jolloin kaikki on valmista ajallaan ja asiat etenevät jouhevasti.

Jos työskentelet tiimin tai avustajien kanssa, on myös hyvä idea roolittaa jokaiselle jokin tehtävä. Tämä auttaa työn jakamisessa ja varmistaa, että kaikki talkoolaiset tietävät, mitä heiltä odotetaan.

Mieti mahdollisia ongelmia ja kysymyksiä, joita valmisteluissa tai juhlien aikana voi tulla vastaan, ja varaudu niihin. Jos esimerkiksi suunnittelet tapahtumaa ulkona, sinulla on oltava suunnitelma sateen varalta.

Muista yliviivata tehtävät listalta sitä mukaa, kun saat ne valmiiksi. Tämä auttaa seuraamaan, miten asiat etenevät, ja varmistaa, ettei mitään unohdu.

Lopuksi on hyvä tarkistaa tarkistuslista muutama vuorokausi ennen juhlapäivää, jotta voit varmistua, että kaikki on kunnossa.

Tehtäväluettelon laatiminen on tehokas ja välttämätön työkalu juhlien järjestämisessä, sillä sen avulla pysyt kartalla tilateesta ja pystyt koordinoimaan tehtäviä.

Katso seuraavaksi: Tapahtumapaikan valmistelu


Voodoon juhlaopas