Osa 6. Laitteiden ja koristeiden hankinta

Koristelut ja valaistustekniikka puhaltaa aiemmin suunnittelemasi teeman ja värimaailman henkiin.

Varusteiden valinnassa on tärkeää ottaa huomioon tapahtumapaikan koko ja ulkomuoto sekä tapahtuman tyyppi. Suuri ero on sillä järjestetäänkö tapahtuma ulkona vai sisätiloissa.

Jos esimerkiksi suunnittelet suurta ulkoilmatapahtumaa, sinun on ehkä vuokrattava telttoja, pöytiä, tuoleja ja valaistusta, mutta jos suunnittelet pienempää sisätiloissa järjestettävää tapahtumaa, sinun on ehkä hankittava vain ylimääräisiä istuimia tai astioita.

Kun teet koristeita, on tärkeää miettiä juhlien teemaa tai värimaailmaa ja sitä, miten ne ilmenevät koristeissa. Esimerkiksi trooppista teemaa varten kannattaa vuokrata palmuja, rantapalloja ja surffilautoja koristeiksi.

Sisustettaessa on tärkeää miettiä myös valaistusta, sillä erilaiset valaistustyypit voivat luoda erilaisia tunnelmia. Esimerkiksi ylävalaistuksella voidaan kiinnittää huomiota huoneen tiettyihin osiin tai koristeisiin, kun taas valonjohtimet voivat saada huoneen tuntumaan lämpimältä ja viihtyisältä.

Kun vuokraat laitteita tai koristeita, on tärkeää tehdä yhteistyötä hyvämaineisten yritysten kanssa, jotka voivat tarjota laadukkaita ja hyväkuntoisia tuotteita. On myös hyvä lukea vuokrasopimus huolellisesti ja varmistaa, että tiedät, mitä vuokraan sisältyy ja onko laitteiden pystyttämisestä tai purkamisesta aiheutunut lisäkustannuksia.

Kun teet koristeita koskevia suunnitelmia, on myös tärkeää miettiä, miten koristeet siivotaan ja puretaan juhlien jälkeen.

Kaiken kaikkiaan tarvittavien laitteiden ja koristeiden vuokraaminen on tärkeä askel onnistuneen juhlan suunnittelussa, sillä se voi auttaa luomaan haluamasi tunnelman ja tehdä juhlista ikimuistoisemmat vieraille.

Koristelut ja valaistustekniikka puhaltaa aiemmin suunnittelemasi teeman ja värimaailman henkiin. Huomioimalla nämä seikat, olet luonut puitteet vieraiden muistoihin jääville ikimuistoisille juhlille.

Katso seuraavaksi: Luetteloi tehtävät asiat

Aiheeseen liittyvää

Mehu soittaa Juicea pe 10.11.

Perjantaina Mehu soittaa Juicea Helsingissä. Paikkana ravintola Pallogrilli Laajasalossa, eikä maksa mittään, tervetuloa! Soitot noin 22 alkaen.

Tilaa Voodoo-uutiskirje

Scroll to Top