Osa 4. Valitse juhlien teema

Teeman ja värimaailman valitseminen on mielenkiintoinen ja luova prosessi, jonka lopputulema auttaa yhdistämään juhliesi kaikki eri palaset toisiinsa.

Teeman ja esim. harkitun värimaailman valitseminen juhliin tekee tapahtumasta entistä hauskemman ja jännittävämmän. Valinta auttaa yhdistämään juhlien kaikki eri palaset, kuten ruoat, juomat ja koristeet, yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Kun valitset teemaa, mieti juhlien tarkoitusta, osallistujalistaa ja tapahtumapaikkaa. Esimerkiksi trooppinen teema sopii hyvin kesäisiin allasjuhliin, pukuteeman istuessa paremmin arvokkuudeltaan painavampiin tilaisuuksiin. Teema voi perustua myös juhlien sankariin, esim. lasten synttäreille supersankariteema ja aikuisten syntymäpäiville kasinoteema.

Värimaailmaa valittaessa on tärkeää valita värit, jotka sopivat hyvin yhteen ja antavat koko juhlille yhtenäisen ilmeen ja tunnelman. Voit valita yhden värin pääväriksi ja käyttää sitten erilaisia sävyjä kontrastin ja kiinnostavuuden lisäämiseksi.

Mieti värejä valittaessa myös tilan valaistusta. Jotkin värit saattavat näyttää hyvältä luonnonvalossa, mutta oudoilta keinovalaistuksessa.

Kun teema ja värimaailma on valittu, voit hyödyntää niitä kaikissa yhteyksissä, kutsuista koristeluihin, kukkiin ja vaikkapa tarjoiluihin. Esim. ranta-aiheisten juhlien koristeina voit käyttää palmuja, rantapalloja ja surffilautoja.

Edellämainittu huomioiden, juhlien teeman ja värimaailman valitseminen on mielenkiintoinen ja luova prosessi, jonka lopputulema auttaa yhdistämään juhliesi kaikki eri palaset toisiinsa ja luo puitteet muistoihin jäävälle kokemukselle.

Katso seuraavaksi: Ruoan ja juomien valinta

Aiheeseen liittyvää

Mehu soittaa Juicea pe 10.11.

Perjantaina Mehu soittaa Juicea Helsingissä. Paikkana ravintola Pallogrilli Laajasalossa, eikä maksa mittään, tervetuloa! Soitot noin 22 alkaen.

Tilaa Voodoo-uutiskirje

Scroll to Top