Osa 16. Muistiinpanot tulevia tapahtumia varten

Palautteen kerääminen ja muistiinpanojen tekeminen tulevia juhlia varten on hyvä tapa. Näin pystyt oppimaan virheistä ja taitosi tapahtumien järjestäjänä kasvavat.

Palautteen ja muistiinpanoja kerääminen tulevia tapahtumia varten on tärkeä toimenpide, jota ei kannata laiminlyödä. Sen avulla isäntä ja/tai emäntä saa selville, mikä meni hyvin ja mitä voisi muuttaa seuraavalla kerralla. Tämä voi auttaa varmistamaan, että tulevat juhlat ovat entistäkin paremmat ja hauskemmat kaikille osallistujille.

Tässä on muutamia ideoita palautteen saamiseksi ja muistiinpanojen tekemiseksi tulevia tapahtumia varten:

  • Kommenttien saaminen: Palautteen saamiseksi on monia tapoja, kuten kyselytutkimukset, kyselylomakkeet tai henkilökohtaiset keskustelut. Kattavan kuvan saamiseksi on tärkeää varmistaa, että palautetta kerätään laajalta joukolta paikalla olleita henkilöitä.
  • Ajoitus: Palaute olisi kerättävä mahdollisimman pian juhlien jälkeen, kun ihmiset vielä ajattelevat juhlia.
  • Kysy tarkkoja kysymyksiä: Kysy tarkkoja kysymyksiä, joista saat hyödyllistä tietoa, kuten mistä he pitivät juhlissa eniten, mitä voitaisiin tehdä paremmin ja onko heillä ideoita tulevia tapahtumia varten.
  • Palautteen seuranta: Laita kaikki palaute yhteen paikkaan, kuten muistikirjaan tai taulukkoon, jotta se on helppo löytää, kun tarvitset sitä.
  • Palautteen analysointi: Etsi palautteesta malleja ja yhteisiä teemoja. Etsi asioita, joista ihmiset aina pitävät tai joista he eivät pidä.
  • Tehdään asialle jotain: Palautteen avulla voit tehdä päätöksiä tulevista tapahtumista. Muuta asioita, jotta voit korjata esille tulleet ongelmat ja käyttää ideoita, joista ihmiset pitivät.
  • Muistiinpanojen tekeminen: Kirjoita muistiin tietoja juhlista, kuten vieraslista, menu, koristeet, viihde ja kaikki muu. Näitä on helppo muistella, kun suunnittelet juhlia tulevaisuudessa.

Palautteen kerääminen ja muistiinpanojen tekeminen tulevia juhlia varten on hyvä tapa. Näin pystyt oppimaan virheistä ja taitosi tapahtumien järjestäjänä kasvavat. Nämä eivät varmaankaan olleet viimeiset järjestämäsi juhlat!?

Katso seuraavaksi: Yhteenveto ja muistilista

Aiheeseen liittyvää

Mehu soittaa Juicea pe 10.11.

Perjantaina Mehu soittaa Juicea Helsingissä. Paikkana ravintola Pallogrilli Laajasalossa, eikä maksa mittään, tervetuloa! Soitot noin 22 alkaen.

Tilaa Voodoo-uutiskirje

Scroll to Top