Osa 14. Siivoa jäljet

Ennen juhlia on hyvä tehdä suunnitelma ja koota ryhmä ihmisiä, jotka huolehtivat siivouksesta.

On tärkeää saada juhlapaikka sellaiseksi kuin se oli sinne saapuessasi, jotta vältetään vahingot ja ylimääräiset siivouskulut.

Juhlien jälkeiset siivoukset ovat tärkeimpiä asioita:

  • Vieraiden jättämien roskien ja muiden jätteiden kerääminen. Tähän kuuluu tyhjien kuppien, lautasten, lautasliinojen ja muiden roskien kerääminen. On tärkeää tarkistaa pöydät, tuolit, lattiat, ulkoalueet ja kaikki muu juhlapaikalla.
  • Pintojen pyyhkiminen: Pyyhi kaikki pinnat, kuten pöydät, työtasot ja tuolit, jotta kaikki roiskeet ja tahrat saadaan pois. Tämä on erityisen tärkeää paikoissa, joissa on tarjoiltu ruokaa.
  • Lakaisu tai imurointi: Lattia on syytä lakaista tai imuroida, jotta lika ja roskat saadaan pois.
  • Tämä on erittäin tärkeää paikoissa, joissa ihmiset tanssivat.
  • Pese pyykit. Pese juhlissa käytetyt lakanat tai pöytäliinat.
  • Varastojen täydentäminen: Varaa juhlissa käytetyt tarvikkeet, kuten kupit ja lautasliinat, uudelleen.

Varmista myös, että kaikki valot ja laitteet on sammutettu ja että kaikki vuokratut tavarat, kuten tuolit ja pöydät, on laitettu takaisin sinne, mistä ne ovat peräisin.

Ennen juhlia on hyvä tehdä suunnitelma ja koota ryhmä ihmisiä, jotka huolehtivat siivouksesta. On myös tärkeää suunnitella, milloin siivoat juhlien jälkeen, jotta sinun ei tarvitse kiirehtiä ja jotta kaikki saadaan tehtyä niin hyvin kuin mahdollista.

Katso seuraavaksi: Kiitoskorttien lähettäminen

Aiheeseen liittyvää

Mehu soittaa Juicea pe 10.11.

Perjantaina Mehu soittaa Juicea Helsingissä. Paikkana ravintola Pallogrilli Laajasalossa, eikä maksa mittään, tervetuloa! Soitot noin 22 alkaen.

Tilaa Voodoo-uutiskirje

Scroll to Top