Osa 12. Töiden delegointi avustajille

Kerro avustajille tarkkaan, mitä heidän on tehtävä ja milloin. Tämä auttaa kaikkia olemaan samalla sivulla ja varmistaa, että juhlat sujuvat jouhevasti.

Kun annat tehtäviä avustajille tai assistenteille, on tärkeää miettiä heidän taitojaan ja kykyjään ja antaa heille tehtäviä, jotka vastaavat heidän kokemuksensa ja asiantuntemuksensa tasoa.

Esimerkiksi avustaja, joka on hyvä sisustamisessa, voi vastata juhlapaikan pystyttämisestä, kun taas joku toinen, järjestämällinen henkilö, voi laatia luettelon tehtävistä, jotka on tehtävä.

Puhu avustajille tai avustajille selkeästi ja antaa heille kaikki tiedot ja välineet, joita he tarvitsevat tehtävien suorittamiseen. Tämä tarkoittaa, että heille on annettava selkeät ohjeet, aikataulut ja kaikki heidän tarvitsemansa välineet ja materiaalit.

Kun annat tehtäviä muille ihmisille, on mieti työmäärää ja varmista, että kaikki pystyvät tekemään sen, mitä heille annetaan. On myös tärkeää olla paikalla vastaamassa kysymyksiin tai auttamassa tarvittaessa.

Kerro avustajille tarkkaan, mitä heidän on tehtävä ja milloin. Tämä auttaa kaikkia olemaan samalla sivulla ja varmistaa, että juhlat sujuvat jouhevasti. Muista kiittää avustajia ja apulaisia juhlien jälkeen.

Katso seuraavaksi: Hallitse yllättävät ongelmat

Aiheeseen liittyvää

Mehu soittaa Juicea pe 10.11.

Perjantaina Mehu soittaa Juicea Helsingissä. Paikkana ravintola Pallogrilli Laajasalossa, eikä maksa mittään, tervetuloa! Soitot noin 22 alkaen.

Tilaa Voodoo-uutiskirje

Scroll to Top