Voodoo Entertainment
Ladataan...

12: Töiden delegointi avustajille ja apulaisille

Kun annat tehtäviä avustajille tai assistenteille, on tärkeää miettiä heidän taitojaan ja kykyjään ja antaa heille tehtäviä, jotka vastaavat heidän kokemuksensa ja asiantuntemuksensa tasoa. Esimerkiksi joku, joka on hyvä sisustamisessa, voisi vastata juhlapaikan pystyttämisestä, kun taas joku, joka on hyvä järjestämisessä, voisi laatia luettelon tehtävistä, jotka on tehtävä.

Puhu avustajille tai avustajille selkeästi ja antaa heille kaikki tiedot ja välineet, joita he tarvitsevat tehtävien suorittamiseen. Tämä tarkoittaa, että heille on annettava selkeät ohjeet, aikataulut ja kaikki heidän tarvitsemansa välineet ja materiaalit.

Kun annat tehtäviä muille ihmisille, on mieti työmäärää ja varmista, että kaikki pystyvät tekemään sen, mitä heille annetaan. On myös tärkeää olla paikalla vastaamassa kysymyksiin tai auttamassa tarvittaessa.

Kerro avustajille tarkkaan, mitä heidän on tehtävä ja milloin. Tämä auttaa kaikkia olemaan samalla sivulla ja varmistaa, että juhlat sujuvat jouhevasti. Muista kiittää avustajia ja apulaisia juhlien jälkeen.

Muita uutisia


Uutiset arkistossa

Selaa arkistoa, jos haluat lisää tai etsit jotain tiettyä uutista.