Voodoo Entertainment
Ladataan...
Voodoon juhlaopas

Osa 10. Yhteydenpito myyjiin ja esiintyjiin

Kaupallisia palveluita käytettäessä on tärkeää tehdä yhteistyötä hyvämaineisten ja luotettavien yritysten kanssa. Tämä koskee myös henkilöitä, jotka tarjoavat ruokaa, koristeita, laitteita ja muita juhliin tarvittavia palveluja.

On tärkeää lukea huolellisesti myyjien kanssa tehdyt sopimukset ja sopimukset ja tietää, mitä vuokraan sisältyy ja tuleeko pystyttämisestä tai purkamisesta lisäkustannuksia. On myös tärkeää keskustella myyjien kanssa selkeästi ja antaa heille kaikki tarvittavat tiedot, kuten päivämäärä, kellonaika, paikka ja mahdolliset erityisohjeet.

Kun suunnittelet viihdettä, kuten bändiä, DJ:tä tai taikuria, on tärkeää miettiä, millainen tapahtuma on kyseessä ja mitä vieraat haluavat. Jos kyseessä on esimerkiksi virallinen tapahtuma, saatat haluta livebändin puheosuuksien välille, mutta rentoihin bailuihin voit haluta DJ:n, joka soittaa taustalla myös tarjoilujen aikana.

Viihdyttäjää palkatessa on tärkeää lukea sopimukset huolellisesti ja tietää, mitä palkkioon sisältyy. On myös tärkeää miettiä, mitä teknisiä tarpeita viihdyttäjillä saattaa olla, kuten ääni- ja valolaitteita, ja varmistaa, että ne on toimitettu tai asennettu etukäteen.

Lopuksi, käy aina juhlapaikka läpi yhdessä myyjien ja viihdyttäjien kanssa ennen juhlia mikäli mahdollista. Näin saat varmistettua, että kaikki synkkaa yhteen ja valmistelut on hoidettu oikein.

Katso seuraavaksi: Pidä silmällä tapahtumia


Voodoon juhlaopas