Voodoo Entertainment
Ladataan...

Suomirokin suunnannäyttäjä

Mistolan Lasiset Linnut on joka suuntaan poukkoilevan turkulaiskitaristi Juhani Mistolan sooloprojekti, mukana myös vanhat asetoverit Simo Willberg ja Lassi Luukkainen, tuoreimpana jäsenenään Matti Kuuppo.
Keväällä 2021 perustetu bändi on ehtinyt julkaisemaan jo neljä singleä ja yhtye valmistelee debyyttialbumiaan.

Tilaa Mistolan Linnut esiintymään

Tämä suomirockin eri ilmansuuntiin pyrähtelevä lintuparvi saattaa tarjoilla boogierockia, hippiprogea, keskiolutjazzia tai valsseja.


Hitti ”Tanssija”


Älä siis odota mitään muuta paitsi odottamatonta!

Yhtye soittaa keikalla lähinnä omaa materiaaliaan parilla valikoidulla lainakappaleella maustettuna. Mikäli keikalle tarvitaan ohjelmaa useamman setin verran, tekee bändin laulajakitaristi Mistola keikkaa myös kaikkea taivaan ja maan välillä soittavana trubaduurina.

Mielenrauhaa!

Rahat takaisin -takuu kaikista esiintyjistämme.

Palvelu johon voit luottaa

Voodoo Entertainment takaa edustamiensa artistien laadun. Kun varaat artistin Voodoon kautta, tulet olemaan tyytyväinen tuloksiin.

Haluamme, että olet tyytyväinen palveluumme, ja jos et ole, palautamme rahasi.

Tyytyväisyystakuun ansiosta asioiminen kanssamme on turvallista. Sekä uudet että vakiintuneet asiakkaamme tilaavat Voodoolta live-musiikkia aina luottavaisin mielin.

– Voodoo Entertainment

Yhteistyössä

Emotion Zine
SOA ry
Levykauppa Äx
Utopia Turku

Ota yhteyttä

Toimi ajoissa!

Suosittelemme ottamaan yhteyttä ajoissa, jotta tilaisuuteesi sopivaa esiintyjiä ei ole vielä varattu. Parhaat päivät viedään päältä ensimmäisenä. Lomakkeen lähettäminen on tiedustelu, ei varaus. Palaamme asiaan jatkon osalta.

Ajankohtaista