Voodoo Entertainment
Ladataan...
Kas Kas Kas cover-trio
5 out of 5

KasKasKas

”Ominta alaa syntymäpäivät, muut yksityis- ja yritystilaisuudet sekä häät.”


Menossa mukana!

Syntymäpäivät, muut yksityis- ja yritystilaisuudet sekä häät ovat KasKasKasin ominta alaa. Hääparien kanssa bändi tekee aina tiivistä yhteistyötä materiaalin valinnassa. Yhtyeen voit myös bongata silloin tällöin baarikeikoilta, jolloin paikalle ehdottomasti kannattaa eksyä.

Katso esimerkkivideo KasKasKasin tyylistä ja vaikutu. Ota yhteyttä ajoissa, niin saat heidät tuomaan väriä juuri sinun tapahtumaasi!Kuin kameleontti!

Jo kolmella vuosikymmenellä toiminut, kameleonttimaisen muuntautumiskyvyn ja reippaasti yli 200 laulun repertuaarin kehittänyt trio KasKasKas on kompakti kokoonpano, josta ääntä lähtee tilanteen mukaan hyvinkin suurella intensiteetillä.


Keulassa Kati Hatakka

Trio Kas Kas Kas
Yhtyeen keulassa säteilee valovoimaisen lahjakas, heittäytymiskykyinen Kati Hatakka, pienten asioiden ihmettelijä ja omistautunut soitinkeräilijä. Hänellä on taipumus laulaa liikaa sekä lavalla että sen ulkopuolella – hän on kerran jopa nukahtanut ja jatkanut silti laulamista!
KasKasKas yhtyeen kosketinsoittaja Ida

Koskettimissa Ida

Koskettimissa ja taustalaulussa KasKasKasin keikoilla toimii Ida. Hänellä on tarttuva nauru sekä parantumaton taipumus mustan huumorin viljelyyn.

Bändin karateka on myös ryhmän paras lintubongari, joka valitettavasti aiheuttaa sen, että Ida katselee keikkamatkoilla liikaa ylöspäin.

Kitarassa Samppa

Kitaristi Samuli
Samuli vastaa kitaroista sekä taustalaulusta. Tämä hyödyttömien faktojen harrastaja viettää keikkamatkansa joko ajaen tai kyydissä nukkuen. Hän harrastaa myös juoksemista, mutta toistaiseksi keikoille on menty autolla.

Vapaa-ajalla Samppa ihmettelee yhteiskunnan toimintaa ja perehtyy historian käänteisiin.


”Ryhmä soittaa suomen- ja englanninkielistä poppia, rokkia, loungea sekä lisämausteena irlantilaismusiikkia.”

Tilaajan etusi

Mikäli tarvetta on, bändi lainaa lavan ulkopuolella ollessaan omaa PA:taan juhlapuheisiisi sekä taustamusiikin soittoon ilman lisämaksuja. Saat myös valita 2-3 ohjelmiston ulkopuolista toivebiisiä.

Tilaa KasKasKas-yhtye juhliin


Palautetta

”Bändi oli kaikin puolin erinomainen! Etukäteisvalmistelut ja -sopimiset sujuivat heidän kanssaan todella mutkattomasti, ja he olivatkin erittäin joustavia ja yhteistyökykyisiä.

Heidän repertuaarinsa on valtava, ja vielä olisi saanut toivoakin omia biisitoiveita (toiveita ei edes tarvittu, kun kaikki tarvittava löytyi valmiiksi heidän listoilta!).

Etukäteen vähän jännitti, onnistuukohan bändi saamaan juhlaväen tanssimaan, kun ei ole rumpuja tuomassa rytmiä, mutta mitä vielä! Tanssilattia oli aivan piukassa sekä nuoria, että vanhoja ja palaute juhlavierailta oli pelkästään positiivista. Meiltä tulee kyllä todella suuret (ja rehelliset) suositukset!!”

– Kaisa K.


That’s it!

Paina nappia ja nosta juhliesi tunnelma sinne, missä sen tulisi jo olla.