Voodoo Entertainment
Ladataan...
4,5 out of 5

Rujoa live-energiaa!

Energisistä keikostaan kuuluisa turkulainen thrashpunkin sanansaattaja KabukiDrop on perustettu vuonna 2016. Thrashin ja punkin puolivälissä mekastava ryhmä louhii sen verran isoilla lekoilla, että säleethän siinä lentelevät vasemmale ja oikealle.

Bändi on julkaissut kolme eepeetä ja yhden pitkäsoiton. Takana on kymmeniä hikisiä keikkoja ympäri maata.#trashpunk #livebändi #energia #meininki #bileet #särö #crossover

Fanikaupasta

Aidot ja alkuperäiset KabukiDrop-fanituotteet löydät verkkokaupastamme. Nyt voit tukea suosikkiasi myös pukeutumalla tyylikkäästi!

Osta KabukiDrop naisten hihaton tanktop

KabukiDrop -tanktop naisille
20€ / kpl

Tilaa Kabuki Dop t-paita

KabukiDrop t-paita (Unisex)
20€ / kpl

Klikkaa kuvia siirtyäksesi kauppaan.


KabukiDrop promokuva

Bändissä vaikuttavat

Jussi: Kitara ja Laulu
Pauliina: Basso ja laulu
Julius: Soolokitara
Eero: Rummut

”Rujoa energiaa ja crossoveria yli rajojen. -Bändillä on hyviä riffejä ja energiaa, ja teksteihin on paikoittain haettu sisältöä normaalia punkin viittaan puettua angstia enemmän. Jotenkin on vain niin hienoa, että löytyy vielä uusia bändejä, joissa palaa saman oloinen liekki kuin millä antaumuksella omassa nuoruudessa asioita toimitettiin. ” -Nikki Jääsalmi, Kaaoszine


Mielenrauhaa!

Rahat takaisin -takuu kaikista esiintyjistämme.

Palvelu johon voit luottaa

Voodoo Entertainment takaa edustamiensa artistien laadun. Kun varaat artistin Voodoon kautta, tulet olemaan tyytyväinen tuloksiin.

Haluamme, että olet tyytyväinen palveluumme, ja jos et ole, palautamme rahasi.

Tyytyväisyystakuun ansiosta asioiminen kanssamme on turvallista. Sekä uudet että vakiintuneet asiakkaamme tilaavat Voodoolta live-musiikkia aina luottavaisin mielin.

– Voodoo Entertainment

Yhteistyössä

Emotion Zine
SOA ry
Levykauppa Äx
Utopia Turku

Ota yhteyttä

Toimi ajoissa!

Suosittelemme ottamaan yhteyttä ajoissa, jotta tilaisuuteesi sopivaa esiintyjiä ei ole vielä varattu. Parhaat päivät viedään päältä ensimmäisenä. Lomakkeen lähettäminen on tiedustelu, ei varaus. Palaamme asiaan jatkon osalta.

Ajankohtaista