Voodoo Entertainment
Ladataan...
K Koster - Power-pop-rock-balladien kuningas
4 out of 5

K Koster -yhtye

Suomenkielistä ja kiertelemätöntä, suomalaisesta arkielämästä ja melankoliasta rehellisesti ammentavaa materiaalia kirjoittava K Koster on nyt tilattavissa kauttamme.

Vain taivas rajana!

K Koster on kovassa nosteessa oleva artisti, joka aloittaa suuren kiertueensa vuoden 2022 kieppeillä. Katso videosta tyylinäyte miehen tuotannosta.


#suomeksi #tunne #akustinen #duo #lupaava

Fanikaupasta

Aidot ja alkuperäiset K Koster -fanituotteet löydät verkkokaupastamme. Nyt voit tukea suosikkiasi myös pukeutumalla tyylikkäästi!

Osta K Koster fani-t-paita

Tämä aito ja alkuperäinen K Koster -fanipaita on must have kaikille power-pop-rock-iskelmä-balladejen kuninkaan autuaille faneille. Klassinen unisex-malli, 100% puuvillaa.

20€ / kpl

Osta kaupasta


Live @ Voodoo Rock 2022


Esiintyy duona tai koko bändillä

Duo-esiintymisissä mukana maestron lisäksi toinen akustinen kitaristi. Koko bändillä soitettaessa pääset käsiksi kokonaisvaltaiseen K Koster -saundiin. Buukkaa K Koster esiintymään nyt ja voit todennäköisesti ylpeillä tällä meriitillä myöhemmin!

Mielenrauhaa!

Rahat takaisin -takuu kaikista esiintyjistämme.

Palvelu johon voit luottaa

Voodoo Entertainment takaa edustamiensa artistien laadun. Kun varaat artistin Voodoon kautta, tulet olemaan tyytyväinen tuloksiin.

Haluamme, että olet tyytyväinen palveluumme, ja jos et ole, palautamme rahasi.

Tyytyväisyystakuun ansiosta asioiminen kanssamme on turvallista. Sekä uudet että vakiintuneet asiakkaamme tilaavat Voodoolta live-musiikkia aina luottavaisin mielin.

– Voodoo Entertainment

Ota yhteyttä

Toimi ajoissa!

Suosittelemme ottamaan yhteyttä ajoissa, jotta tilaisuuteesi sopivaa esiintyjiä ei ole vielä varattu. Parhaat päivät viedään päältä ensimmäisenä. Lomakkeen lähettäminen on tiedustelu, ei varaus. Palaamme asiaan jatkon osalta.

Ajankohtaista