Hootenanny Freaks

Tilaa Hootenanny Freaks Rock-Yhtye

Tarjouspyyntö

Oletko kiinnostunut tästä esiintyjästä? Kerro hieman tilaisuudestasi ja pyydä hintatarjous tästä.


Kapinahenkistä Rock N’ Rollia

Astu Hootenanny Freaksin kiehtovaan maailmaan, ja anna rock and rollin sykkiä suonissasi sähköistäen ikimuistoiset hetket elävän musiikin parissa.

Tämä pysäyttämätön voima syntyi, kun kaksi opiskelijanörttiä, Make ja Montte, päättivät lähteä valloittamaan musiikkikenttää. Yhdessä kitaramestari ”Purjon” kanssa heistä tuli raa’an energian ja hillittömän intohimon ruumiillistuma. Siitä lähtenyt tie on vienyt bändin rokkaamaan huikeisiin hetkiin mm. Leningrad Cowboysin kanssa.

#klassikko #100% aito #omatuotanto #moottoripyörä #katu-uskottava #coverit #loud-N-proud

Sähäkkä rock-kone

Yhtyeen nimi, Hootenanny Freaks, ilmentää kapinaa ja kyltymätöntä suurenmoisuuden nälkää. Jo kellariajoista lähtien ryhmällä on ollut kyky saada yleisö hämmästymään seismisen läsnäolonsa ja spektaakkelimaisen äänimaailman avulla. Hootenanny Freaks uhmaa vuosi toisensa perään jäykkiä käytäntöjä anarkistisessa rock N’ roll -hengessä, ja vangitsee kaikkien niiden sielut, jotka pääsevät todistamaan heidän sähäkkää esitystään.

Buukkaa Hootenanny Freaks

Rock N’ Roll Will Never Die

Elämän käänteet panivat bändin väliaikaisesti tauolle, mutta heidän palava halunsa ei suostunut hiipumaan. Uudella tarmolla he palasivat ja ottivat mukaan uusia kykyjä säilyttäen vankkumattoman omistautumisen taiteelleen. Bändi on loistanut läpi vuosien, jakaen isoja lavoja ikonien kanssa, jättäen yleisön aina haukkomaan henkeään ja kaipaamaan vielä yhtä encorea.

”Hootenanny Freaks on enemmän kuin pelkkä bändi – he ovat rock and roll -kapinan ruumiillistuma.”

No Band Like Hootenanny Show Band

Yhtyeen show sytyttää lavan liekkeihin raa’alla tunteella ja valloittavilla tulkinnoilla. Olisiko teidänkin jo syytä antautua yhtyeen mystiikan vietäväksi ja kokea rock and rollin savunkatkuinen maku, elämys, joka säilyy läsnäolijoissa ikuisesti?

On tullut aika polvistua Hootenanny Freaksin valloittavan live-karisman eteen. Anna sähköistävän musiikin kuljettaa sinut maailmaan, jossa jokainen riffi sykkii elämää ja jokainen rytmi kiihottaa sieluasi.


Tilaa Hootenanny Freaks Rock-Yhtye

Kirjoita pala rock-historiaa

Jos haluat buukata tämän yhtyeen, tee se heti! Muodostu osaksi ”nannyjen” legendaarista rock-odysseiaa ja annan yleisösi nauttia äänihurmiosta sen puhtaimmassa muodossa. Lava on valmiina, valot himmennetty ja yleisö odottaa henkeään pidätellen. Oletko valmis lähtemään unohtumattomalle matkalle Hootenanny Freaksin kyydissä?

Yhteistyökumppanit

Lisää sopivia esiintyjiä

Atomic Berries
Atomic Berries
Fcking Hippies Bändi
F♥ckin' Hippies
Tilaa Hootenanny Freaks Rock-Yhtye
Hootenanny Freaks
Surfing Lucifers from Finland
Surfing Lucifers
Buukkaa Mistolan Lasiset Linnut
Mistolan Lasiset Linnut
Tilaa Project Red
Project Red

Tilaa Voodoo-uutiskirje

Scroll to Top