Voodoo Entertainment
Ladataan...
Helppo J Suomi-räppäri
4 out of 5

Helppo J

Räppiä Turusta

Turkulaissyntyinen räppäri Helppo J on paininut Suomen RAP-skenessä jo toista vuosikymmentä. J tarjoilee lyyristä ja puhuttelevaa settiä omaan klassisen tarinankerronnan sävyttämään tyyliinsä.

Myös jazz- ja funk-viboja

Musiikkipuolella Helppo J toimittaa katu-uskottavan vakaata poljentoa maustettuna siellä täällä esiin pulpahtelevilla jazz- ja funk-fiiliksillä.


#rap #tunne #suomirap #lyriikka #tarinankerronta #jazz #funk


Rennon varma valinta!

Jos kaipaat eeppistä paatosta sekä rentoa ja hyvää meininkiä yhdistelevää räppäriä juhliin, tutustu lähemmin miehen tarjontaan. Siis. Jos haluat tehdä Helppo J:stä varauksen – tee se nyt!

Mielenrauhaa!

Rahat takaisin -takuu kaikista esiintyjistämme.

Palvelu johon voit luottaa

Voodoo Entertainment takaa edustamiensa artistien laadun. Kun varaat artistin Voodoon kautta, tulet olemaan tyytyväinen tuloksiin.

Haluamme, että olet tyytyväinen palveluumme, ja jos et ole, palautamme rahasi.

Tyytyväisyystakuun ansiosta asioiminen kanssamme on turvallista. Sekä uudet että vakiintuneet asiakkaamme tilaavat Voodoolta live-musiikkia aina luottavaisin mielin.

– Voodoo Entertainment

Ota yhteyttä

Toimi ajoissa!

Suosittelemme ottamaan yhteyttä ajoissa, jotta tilaisuuteesi sopivaa esiintyjiä ei ole vielä varattu. Parhaat päivät viedään päältä ensimmäisenä. Lomakkeen lähettäminen on tiedustelu, ei varaus. Palaamme asiaan jatkon osalta.

Ajankohtaista