Voodoo Entertainment
Ladataan...
Fcking Hippies Bändi
4 out of 5

F♥ckin’ Hippiesin tarina

F♥ckin’ Hippies esiintyi kerran 80-luvulla rock and roll -tapahtumassa. Paikalle tilattu bluesbändi ei sopinut yleisön mielestä illan 50-luvun teemaan. Pyysimme spontaanisti luvan soittaa väliajalla ja esittelimme itsemme Fuckin´Hippies *) -yhtyeeksi. Ennen kuin pääesiintyjä ehti vetää pistokkeet seinästä, ehdimme soittaa läjän 50-luvun rokkihittejä. Soitamme edelleen rock and rollia eri vuosikymmeniltä, mukana myös omia biisejä ja sanoituksia.

Olemme soittaneet klubeilla, ravintoloissa, kansanjuhlissa, festivaaleilla ja häissäkin, jopa suurlähetystön kekkereillä.

F♥ckin’ Hippies panostaa musiikin lisäksi lavaesiintymiseen ja visuaalisuuteen. Keikoilla on nähty myös rekvisiittaa, mm. kaksi metriä korkea, toimiva tatuointikone, aidonkokoinen 1959 Cadillacin kyljenpuolikas, kolmimetrinen vapaudenpatsas, Harley-Davidson moottoripyöriä ja dragster-kiihdytysauto jne.

*) nimi tarkoittaa v**un hippejä, ei lemmiskeleviä hippejä


Tyylinäytettä


Rokannut 80-luvulta saakka

1980-luvun puolivälissä yleisöstä heitetyn kommentin, Fckin’ Hippies! perusteella nimetty ja koottu poppoo panostaa vetävän live-rokin lisäksi rankasti autenttiseen show-tunnelmaan. Lavalle nousevien soittajien määrän voit laskea kahden käden sormilla. Tämä raketti on niille, jotka pitävät isoista paukuista!

Ytimekkäästi

”Tämä raketti on niille, jotka pitävät isoista paukuista!”

Koe Hipit Live


Mestarien otteet

Suurella köörillä eteenpäin vierivä kivi ei sammaloidu ja yhtye onkin käynyt läpi jo neljä vuosikymmentä. Kokemuksen puutetta ei näiltä kavereilta puutu.

Bändin tahti vain kiihtyy – paitsi rumpalilla. Parhaimmillaan olemme livenä. Uskomatonta mutta totta, olemme nykyisin lisäksi sisäsiistejä.

Bändi on rokannut mm. Remu Aaltosen klubilla Adlonissa, Kaivohuoneella, Planet Fun Funin uusissa vuosissa ja vapuissa, jne… Lista on loputon – haluatko nyt sinä antaa sille jatkoa omalla ainutlaatuisella tilaisuudellasi?

Jos haluat esiintyjäksi hieman räväkämmän ja taatusti muista erottuvan bändin, ota F♥ckin’ Hippies!


Sopii isoihin juhliin

Jos juhlissasi riittää kaliiberia ja haluat varmistaa vieraiden viihtyvyyden todelliseen Ameriikan malliin, on Fckin’ Hippies, yleensä kahdeksan soittajan kokoonpanolla ja juuri sinun tilaisuuteesi räätälöidyllä ohjelmistolla pomminvarma täsmähankinta!

Mielenrauhaa!

Rahat takaisin -takuu kaikista esiintyjistämme.

Palvelu johon voit luottaa

Voodoo Entertainment takaa edustamiensa artistien laadun. Kun varaat artistin Voodoon kautta, tulet olemaan tyytyväinen tuloksiin.

Haluamme, että olet tyytyväinen palveluumme, ja jos et ole, palautamme rahasi.

Tyytyväisyystakuun ansiosta asioiminen kanssamme on turvallista. Sekä uudet että vakiintuneet asiakkaamme tilaavat Voodoolta live-musiikkia aina luottavaisin mielin.

– Voodoo Entertainment

Ota yhteyttä

Toimi ajoissa!

Suosittelemme ottamaan yhteyttä ajoissa, jotta tilaisuuteesi sopivaa esiintyjiä ei ole vielä varattu. Parhaat päivät viedään päältä ensimmäisenä. Lomakkeen lähettäminen on tiedustelu, ei varaus. Palaamme asiaan jatkon osalta.

Ajankohtaista