Voodoo Entertainment
Ladataan...
4 out of 5

Duo Kipinä

Akustinen Duo Juhliin

Akustista tunnelmaa

Duo Kipinä on Turusta ponnistava kahden muusikon taistelupariyksikkö. Sielukasta laulantaa ukulele-säestyksellä duon kärjessä tykittävä Marjo-Reetta saa yleisön haltioihinsa, multi-instrumentalisti Antti Sorsan huolehtiessa kitara- sekä kosketinsäestyksellä selustasta.

Räätälöity show

Ohjelmisto koostuu cover-kappaleista kaikilta vuosikymmeniltä iskelmä, pop- ja rock-genreistä. Se myös kootaan toiveesi ja tilaisuutesi luonne huomioonottaen. Esim. vanhempaa tai tuoreempaa materiaalia yleisön iän perusteella.”Kun haluat sytyttää juhlasi tunnelman eloon, valitse Duo Kipinä.”


Pieneenkin tilaisuuteen

Kun haluat sytyttää juhlasi tunnelman eloon, on Duo Kipinä nimensämukaisesti idioottivarma valinta varsinkin pienempään tilaisuuteen. Jos siis harkitset Duo Kipinää – tilaa se juhliisi nyt!

Mielenrauhaa!

Rahat takaisin -takuu kaikista esiintyjistämme.

Palvelu johon voit luottaa

Voodoo Entertainment takaa edustamiensa artistien laadun. Kun varaat artistin Voodoon kautta, tulet olemaan tyytyväinen tuloksiin.

Haluamme, että olet tyytyväinen palveluumme, ja jos et ole, palautamme rahasi.

Tyytyväisyystakuun ansiosta asioiminen kanssamme on turvallista. Sekä uudet että vakiintuneet asiakkaamme tilaavat Voodoolta live-musiikkia aina luottavaisin mielin.

– Voodoo Entertainment

Yhteistyössä

Emotion Zine
SOA ry
Levykauppa Äx
Utopia Turku

Ota yhteyttä

Toimi ajoissa!

Suosittelemme ottamaan yhteyttä ajoissa, jotta tilaisuuteesi sopivaa esiintyjiä ei ole vielä varattu. Parhaat päivät viedään päältä ensimmäisenä. Lomakkeen lähettäminen on tiedustelu, ei varaus. Palaamme asiaan jatkon osalta.

Ajankohtaista