Voodoo Entertainment
Ladataan...
Cover Attack bilebändi Turku
4 out of 5

Rujoa live-energiaa!

CoverAttack tunnetaan live-energiastaan ja rumpalin tatsista. Settilista koostuu hard rock -klassikoista, kuten Bon Jovi, KISS, Twisted Sister, Judas Priest ja monet muut.

Yhtye koostuu kauan soittaneista muusikoista ja keikkailee kaikkialla mihin miehistö ja aina mukana kulkeva tekniikka saadaan sovitettua. Jotkin lavat jäävät CoverAttackilta valloittamatta.


#hardrock #kvintetti #energia #rytmi #bileet #luotettava #esitys


Tilaa kova bilebändi Turusta

Rock N’ Roll
Will Never Die!

Keikat CoverAttack myy pääasiassa 2 x 50 minuuttia muodostavassa paketissa. Bändillä on aina käytössään vuokratekniikka sekä ääniteknikko. Tekninen raideri on saatavilla sitä kaipaaville.

Tilaa siis palasi tätä asennetta huokuvaa rock N’ roll esitystä nyt.


Mielenrauhaa!

Rahat takaisin -takuu kaikista esiintyjistämme.

Palvelu johon voit luottaa

Voodoo Entertainment takaa edustamiensa artistien laadun. Kun varaat artistin Voodoon kautta, tulet olemaan tyytyväinen tuloksiin.

Haluamme, että olet tyytyväinen palveluumme, ja jos et ole, palautamme rahasi.

Tyytyväisyystakuun ansiosta asioiminen kanssamme on turvallista. Sekä uudet että vakiintuneet asiakkaamme tilaavat Voodoolta live-musiikkia aina luottavaisin mielin.

– Voodoo Entertainment

Ota yhteyttä

Toimi ajoissa!

Suosittelemme ottamaan yhteyttä ajoissa, jotta tilaisuuteesi sopivaa esiintyjiä ei ole vielä varattu. Parhaat päivät viedään päältä ensimmäisenä. Lomakkeen lähettäminen on tiedustelu, ei varaus. Palaamme asiaan jatkon osalta.

Ajankohtaista