Voodoo Entertainment
Ladataan...
Atomic Berries
5 out of 5

Mitä jos kertoisin sinulle, että 30 vuotta ei merkitse mitään?

Kaipaatko männävuosien rehellistä bailumusiikkia, mutta käteen jää shit music only? Piinaako läpipaistava pinnallisuus ja huuhaa-sanoitukset?

Atomic Berries on front-woman Tanita Sundellin ja tuottaja/lauluntekijä Mike Midaksen tähdittämä hurjalla energialla eteenpäin vyöryvä eurodance-spektaakkeli.

Yhtyeen live-aktista ei liikettä puutu. Kaksihenkisen kokoonpanon takia duo pystyy ottamaan haltuun yllättävänkin erikoisia esiintymistiloja ja -lavoja. Usein Atomicin esiintymisiä on ryydittämässä tanssijoita, mm. Afrodisiac Dance Crew, tai suoraan musiikkivideosta karanneita rock-kepittäjiä.


Atomic Berries jäsenet


Tiesitkö, että eurodance-sanoituksissa voi esiintyä jopa kokonaisia lauseita!?

Pettämättömällä tyylitajulla loihditut tupeen pystyyn nostattavat rallit hivelevät korvaa ja mieltäsi vielä päiviä shown jälkeenkin. Mr. Midaksen välillä syvissäkin vesissä uivat sanoitukset takaavat, että musiikki toimii hyvin myös levyltä kuunneltuna. Laulaja Tanitan kirurgintarkka vokaalityöskentely ja synnynnäinen lavakarisma saa aikaan mehukkaan kombinaation, josta ei puutu mitään.Yleisö etusijalla

Yhtye treenaa kovaa, ja soittaa vielä kovempaa. Jäsenistön taianomainen kemia purkautuu luontaisella tavalla yleisöön – se on yhtyeen trademark ja kunnia-asia. Fiiliksiin kohoava juhlaväki on bändin ensisijainen missio. Matkassa mukana auttaa oma miksaaja, äänentoisto ja valotekniikka, savukonetta unohtamatta.


Mike Midas


#eurodance #freesi #teknopop #attitude #bileet #nostatus #magia

Atomic Berriesin kappaleet pääsevät parhaiten oikeuksiinsa nimenomaan livenä. Alkutahtien jälkeen huomaat pian nuorentuneesi noin kolme vuosikymmentä, sillä tämä bändi palauttaa sinut suoraan nuoruusvuosien elontuntoon ja yöjuoksuihin.

Valmistaudu tempautumaan vuoristoratamatkalle, joka kyydittää sinut varmoin ottein läpi hitaiden nousujen, vatsaa hivelevien syöksyjen ja tiukkojen vasenten, mikä saa mielestäsi haihtumaan kaiken maallisen.


Tanita Sundell


”Vaikka jotkin kappaleista maalailevat synkkääkin tunnelmaa, saa kappaleista huokuva energia sinut kapuamaan tanssilattialle ennen kuin olet huomannutkaan.”

Tanita & Mike 2023


Miksi valita meidät?

Yksinkertaisesti siksi, että vastaavaa hyvin rasvattua show-konetta näin korkeatasoisilla omilla biiseillä ei aivan naapurikunnista löydy, ja vetten takaakin saa etsiä!

Tee se mitä on tehtävä, ja tilaa Atomic viihdyttämään yksityis-, yritys-, tai julkiseen tilaisuuteesi.

– Kunnioittaen, Tanita & Mike