Voodoo Entertainment
Ladataan...

"Elektronisen musiikin Ramones"

Yhtye 20 000 Hz, eli kavereiden kesken Hertsit tai ”Kakskyttuhatta hertsiä”, on kotimainen lo-fi -popin, kokeellisen elektronisen musiikin sekä perinteisen iskelmän välimaastoon pesänsä kasvattanut musiikillinen laboratorio.”Kakskyttuhatta hertsiä lienee eräänlainen reagointi vallitseviin aikoihin, joiden latistava harmaus tahtoo luikerrella ikkunoista sisään.”
– Mika Roth, Desibeli.net

Voodoo Shopista!

Aidot ja alkuperäiset 20 000 Hz -fanituotteet löydät verkkokaupastamme. Nyt voit tukea suosikkiasi myös pukeutumalla tyylikkäästi!

Osta Kakskyttuhatta hertsiä fanitoppi

Taiteellisella 20 000 Hz logolla varustettu fanipaita on vakuuttava hankinta. Shoppaa kaupasta myös miehille sopivat tuotteet.

25€ / kpl

Osta kaupasta


Vaihda taajuutta!

Basisti Karl Bloodin luotsaama synabändi on toiminut vuodesta 2006 alkaen. Keikoilla bändi pukeutuu hopeisiin haalareihin, resonoi mieluisasti monenkirjavien ja hämyisten valoefektien kanssa ja saattelee yleisön korkeisiin taajuuslukemiin.

Siis jos haluat tilata Hertsit, tee se nyt!

Mielenrauhaa!

Rahat takaisin -takuu kaikista esiintyjistämme.

Palvelu johon voit luottaa

Voodoo Entertainment takaa edustamiensa artistien laadun. Kun varaat artistin Voodoon kautta, tulet olemaan tyytyväinen tuloksiin.

Haluamme, että olet tyytyväinen palveluumme, ja jos et ole, palautamme rahasi.

Tyytyväisyystakuun ansiosta asioiminen kanssamme on turvallista. Sekä uudet että vakiintuneet asiakkaamme tilaavat Voodoolta live-musiikkia aina luottavaisin mielin.

– Voodoo Entertainment

Yhteistyössä

Emotion Zine
SOA ry
Levykauppa Äx
Utopia Turku